uPyCraft is a IDE runs on Windows and Mac, designed with simple interface and it is convenient to use.
To provide an easy and practical platform for fans of MicroPython, uPyCraft has many internal basic operation libraries.
#32813
I'm having issue with these modules "DFRobot FireBeetle ESP32 IOT Microcontroller (Supports Wi-Fi &Bluetooth) DFR0478" and the " DFRobot FireBeetle Covers-Camera&Audio Media Board DFR0498".

I download the instructions from the web https://wiki.dfrobot.com/FireBeetle_Cov ... KU_DFR0498 and the only program that will run without issues is the SD Card read/write pull off from the link you send.

Three other programs will not run:

1. Camera
2. Play list
3. Record

The error message I get is:
C:\Users\James Anderson\Documents\Arduino\libraries\DFRobot_IIS-master\camera.cpp:46:20: fatal error: ov2640.h: No such file or directory

This message appiles to 3 progarms I try to compile on the Arduino.

Please can some point in the right direction to resolve this

Many thanks
#32855
Hi, I did down the libary and used the WIKI page instructsions still got the same problem, also the libary is the same one I used before.

I removed all referance to ov2640 in the files in the libary.

The Play and Recored worked OK, but still have this error: "E (6058) ledc: ledc_set_duty_with_hpoint(383): hpoint argument is invalid"

The Camera did not and throws up this error below:

ets Jun 8 2016 00:22:57

rst:0x1 (POWERON_RESET),boot:0x1f (SPI_FAST_FLASH_BOOT)
flash read err, 1000
ets_main.c 371
ets Jun 8 2016 00:22:57

rst:0x10 (RTCWDT_RTC_RESET),boot:0x1f (SPI_FAST_FLASH_BOOT)
configsip: 0, SPIWP:0xee
clk_drv:0x00,q_drv:0x00,d_drv:0x00,cs0_drv:0x00,hd_drv:0x00,wp_drv:0x00
mode:DIO, clock div:1
load:0x3fff0018,len:4
load:0x3fff001c,len:928
ho 0 tail 12 room 4
load:0x40078000,len:8740
load:0x40080400,len:5788
entry 0x4008069c
E (3824) ledc: ledc_set_duty_with_hpoint(383): hpoint argument is invalid
SCCB_Read [0a] failed rc=2
SCCB_Read [0b] failed rc=2
SCCB_Read [1d] failed rc=2
SCCB_Read [1c] failed rc=2
Ready to take photo

Any more suggestion please, to clear these errors and get the camera working?

James
#32864
What ESP32 did you use to test the camera
was it a DFROBOT ESP-WROOM-32 or ESPressif ESP32-WROOM-32D?

I check the connection of the camera and tested again, still got the same error as below
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"ets Jun 8 2016 00:22:57

rst:0x10 (RTCWDT_RTC_RESET),boot:0x1f (SPI_FAST_FLASH_BOOT)
configsip: 0, SPIWP:0xee
clk_drv:0x00,q_drv:0x00,d_drv:0x00,cs0_drv:0x00,hd_drv:0x00,wp_drv:0x00
mode:DIO, clock div:1
load:0x3fff0018,len:4
load:0x3fff001c,len:928
ho 0 tail 12 room 4
load:0x40078000,len:8740
load:0x40080400,len:5788
entry 0x4008069c
E (3752) ledc: ledc_set_duty_with_hpoint(383): hpoint argument is invalid
SCCB_Read [0a] failed rc=2
SCCB_Read [0b] failed rc=2
SCCB_Read [1d] failed rc=2
SCCB_Read [1c] failed rc=2
Ready to take photo"
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Regards

James
#32962
Hi after several tests, we found the error
"SCCB_Read [0a] failed rc=2
SCCB_Read [0b] failed rc=2
SCCB_Read [1d] failed rc=2
SCCB_Read [1c] failed rc=2"
is due to wrong camera type or broken camera or not pluged rightly.
The normal process code and wrong camera code has be shared via this link https://github.com/NanaWangDFR/DFPlayer ... camara.png and https://github.com/NanaWangDFR/DFPlayer ... Normal.png
please check it for reference.