General Robotics

Vortex not functioning.

userHead Vigliotti Louis 2015-12-23 05:53:57 5529 Views5 Replies
After about 10 minutes of testing out the Vortex the robot:

1. Makes a high pitched sound.
2. Has no lights on.
3. Spins in one direction every 5 seconds or so.
4. It is seen by the apps, however it is totally unresponsive to them.

Please advise.
2016-01-12 12:20:07 Hello Vigliotti thanks for bringing these issues to our attention. We apologize about the difficulties you have encountered.
Our team is currently trying to replicate the issues you have and find solutions. We will post them on here shortly.
userHeadPic Maht
2015-12-30 08:12:15 Pretty disappointing that no one has addressed this issue.
Basically, I have three remote controlled wheeled devices. Which was not the purpose of my funding this project.
userHeadPic Vigliotti Louis
2015-12-26 09:22:03 I'm experiencing the same thing. The command from Whendo app do not execute. The commands from vortexbot app seem to work fine. userHeadPic Bhatnagar Salil
2015-12-24 08:47:11 Thanks Ricky,

That suggestion fixed the problems.

The next issue is with the Whendo app, it doesn't seem to work properly.
It takes a long time to transmit the program and then the program doesn't execute.

When I use the scaled down version of Whendo through the Vortex app it actually works in real time. Truly fantastic.
userHeadPic Vigliotti Louis
2015-12-24 00:36:41 Do you have ipad at hand? You can download app "whendo". Within whendo, you can reset Vortex by uploading default firmware to make it to default mode. Your vortex looks like under test mode. userHeadPic R2D2C3PO